adende advies en detachering kansen zien

Loopt uw onderneming niet zoals u zou willen en heeft u het gevoel dat u kansen laat liggen? Maak dan kennis met Adende. Adende is een advies- en detacheringsbureau dat u kan voorzien van gedegen bedrijfsadvies en flexmedewerkers. Eigenaar Wilfried Akkersdijk is begonnen als medewerker op de winkelvloer bij Formido en wist uiteindelijk als eigenaar zijn filiaal uit te laten groeien tot een van de best lopende in Nederland. De overname van Welkoop resulteerde medio 2010 in de realisatie van Raalte Plaza; een formule met Formido, Welkoop en interieurspeciaalzaak Woonstudio. Akkersdijk besloot zijn kennis en ervaring op een professionele manier in te zetten via Adende Advies & Detachering.

Wilfried Akkersdijk: “Steeds vaker adviseerde ik met succes collega’s omtrent hun bedrijfsvoering en zo kreeg de professionalisering hiervan steeds meer vorm”. Vanuit advieswerkzaamheden ontstond geregeld de vraag naar flexwerk en of shopsupport. Zo werd de basis gelegd voor Adende, dat bestaat uit drie onderdelen; Bedrijfsadvies & Training, Detachering, Uitzend & Payroll en Shopsupport. Hoewel vanuit de één vaak de vraag ontstaat naar de ander, opereren alle drie onderdelen volledig zelfstandig.

Detachering, Uitzend en Payroll

Vanuit adviestrajecten ontstaat regelmatig de vraag naar tijdelijk vakkundig personeel bij bijvoorbeeld langdurige ziekte of zwangerschapsverlof. Akkersdijk: ”Als (tijdelijke) oplossing voor personeelstekort is detachering een goede keuze. Wij detacheren personeel van elk niveau; van magazijnmedewerker tot (interim) vestigingsmanager”.

Payrolling is een systeem waarbij een ondernemer zijn juridisch werkgeverschap extern kan uitbesteden, inclusief alle rechten en plichten. Akkersdijk: ”Zeker in een onzekere tijd als deze, kan payroll voor ondernemers en werkzoekenden een uitkomst bieden. Steeds vaker komt het voor dat werkzoekenden als zzp’ers aan de slag willen maar deze stap niet durven maken. Payroll is dan een prima constructie. De werkzoekende zoekt zelf naar werk maar besteedt alle administratieve rompslomp uit. Met onze NEN-certificering zijn wij een betrouwbare partner. Bovendien werken we heel laagdrempelig en bieden ook maatwerk. En dat wordt gewaardeerd”.

Shopsupport

Akkersdijk: ‘Tijdens advieswerkzaamheden blijkt regelmatig dat er behoefte is aan mensen die een winkel vakkundig om kunnen bouwen. Adende heeft hiervoor mensen in dienst die hun handen uit de mouwen steken en weten van aanpakken. Zij komen zelf uit de retail en hebben zodoende veel gevoel bij winkelinrichting. Deze mensen kunnen geheel zelfstandig werken, zodat de ondernemers zich bezig kunnen houden met wat voor hen belangrijk is, namelijk ondernemen”.

“Sinds de start van Adende loopt het als een trein. Nu werken we er hard aan de bloei verder vaste grond te geven door meer te structureren, verder te professionaliseren en uit te bouwen. Ondernemen is kansen zien. Als je dat goed doet, haal je daar veel plezier en uitdaging uit!”

Adende Advies en Detachering

Heesweg 19

8102 HJ Raalte

T: 0572 – 33 19 68

E: info@adende.nl

I: staging2.adende.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.