590 medewerkers behouden baan bij oad

Inmiddels zijn het Oad Busbedrijf, SRC-Cultuurvakanties, Oad Businesss Travel en 81 van de 150 Globe Reisburo’s overgenomen. De curatoren zijn nog in gesprek met meerdere kandidaten voor de overname van de 61 resterende Globe Reisburo’s en de touroperatoractiviteiten van de reisorganisatie Oad Reizen. Met de nog niet verkochte onderdelen is de werkgelegenheid van ca. 1160 medewerkers gemoeid. Er wordt over

verschillende onderdelen van dit pakket onderhandeld met meerdere partijen, zo laten de curatoren weten. Ze willen niets kwijt over de kans van slagen van de overnames en zeggen ook niets over met wie ze in onderhandeling zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.