24 uursservice bij bp raalte

Bij BP Raalte kun je sinds kort 24 uur per dag terecht voor opwaardeerkaarten voor je telefoon. Al een aantal jaren kun je na 21.00 uur via de buitenpaal tanken, nu heeft BP in de buitenpaal de mogelijkheid toegevoegd om ook telefoonkaarten na sluitingstijd te kunnen aanschaffen. Telefoonkaarten van alle bekende providers zijn er verkrijgbaar.

Op dit moment loopt er ook een aantal leuke acties bij BP Raalte. Je ontvangt een gratis wasbeurt als je vijf keer tankt. Ook kan je er sparen voor BP-miniaturen. Die actie werd ook vorig jaar gehouden en werd een groot succes. Dit jaar kan er gespaard worden voor een miniatuurvliegveld, vliegtuig of helikopter. Meer info op staging2.bp.nl/miniaturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.