200 kinderen openen speeltuin flierefluiter

Klimmen, klauteren, springen, glijden…. Het is één grote apenkooi aan de Raarhoeksweg. Eén van de spectaculairste toestellen is een klimtoren van ongeveer vier meter hoog. Je kunt via die toren van de ene naar de andere verdieping klimmen. Erwin Pronk van de Flierefluiter heeft goed door welke speelapparaten het meest in trek zijn: “De speeltoestellen waar de kinderen echt actief op moeten bewegen zijn het meest populair. Het is echt ouderwets spelen.”

Tot eind oktober is De Flierefluiter nog open tijdens de reguliere openingstijden. Vanaf december is De Flierefluiter ook weer open in de winter. Dan is de speeltuin open op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag kun je er van 10.00 uur tot 17.30 uur terecht. In de kerstvakantie en voorjaarsvakantie kun je er elke dag van 10.00 uur tot 17.30 spelen.

Je kunt er ook prima met groepen en kinderfeestjes terecht. Reserveren is niet eens nodig, je kunt er gewoon naar toe. Geef je geen feestje, maar wil je gewoon een middag klimmen en klauteren? Dat kan ook!

Als in het voorjaar het grote houten speeltoestel op de zolder klaar is, gaan ze beginnen met de speeltoestellen beneden. Wat dat gaat worden, blijft nog een verrassing. Tot die tijd hoef je niet te wachten, want er is nu al genoeg te ontdekken in het speelparadijs.

Zie ook staging2.flierefluiterraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.