zon asfalt en ronkende motoren

Zondag 22 september werd er in Heeten voor de 24e keer door MC Free Wheels een motortoertocht georganiseerd. ’s Ochtends was het al een drukte van belang om de navigatie op de motoren in te stellen. Na het programmeren van de route konden de 158 deelnemers aan de tocht beginnen.

De tocht ging over twee routes met een lengte van 140 of 200 kilometer. De organisatie was na afloop zeer te spreken over het verloop van de dag. “We hadden mooi weer en over de routes was men goed te spreken”.

21 september 2014 wordt de toertocht weer verreden. Dan met een feestelijk tintje. Op die dag wordt de tocht namelijk voor de 25e keer georganiseerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.