zesde plek tijdens opening veldritseizoen

Renner Jordy Luisman van ATB & Cyclocross Team Lemelerveld eindigde op de zesde plaats tijdens de openingscross van het Nationaal Veldritseizoen in Dordrecht.

Jordy fietste bij de Elites en de Beloften al snel achter de kopgroep. Raymond van de Kruisweg en gastrenner Niels Luisman eindigden respectievelijk op de 35e en 21e plaats. Mats Lammertink stapte vroegtijdig met lichamelijke ongemakken uit de wedstrijd.

Eerder op de dag werden de wedstrijden voor Junioren en Amateurs verreden. Dennis van de Kruisweg eindigde als 20e. Bij de Amateurs reed Jeroen finishte als 14e. Gastrenner Arno Winters reed in dezelfde wedstrijd naar een 30e plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.