zegereeks van bos doorbroken in laatste bocht

Op een opdrogende baan, maar met de volle regenbanden reed Bos een makkelijke race. Achter hem ontspon zich wel een mooi gevecht met tussen de koploper in het ONK Raymond Schouten en nog 3 coureurs. Met nog vier ronden te gaan had Bos wat teveel gevergd van zijn banden en kwam Schouten steeds dichterbij.

De laatste drie ronden waren dan ook heel spannend, Bos op kop en Schouten er met snellere ronden vlak achter. Maar ook na de laatste ronde was het Bos die met een wiellengte voorsprong over de streep ging. Met zijn vierde overwinning komt Bos in ieder geval weer 5 punten dichter bij de koploper maar het verschil blijft 20 punten.

“De baan droogde in de eerste race ineens heel snel op en mijn banden werden ook hard minder. Het gaat een titanenstrijd worden tussen Schouten en mij” hoopte Bos na race één.

De tweede wedstrijd werd inderdaad een prachtig mooi gevecht tussen Bos en Schouten. Constant was het stuivertje wisselen tussen de twee kemphanen, waarbij Bos als winnaar over de streep leek te gaan.

Echter in de laatste bocht trok de koploper zijn motor geheel onnodig onderuit en verspeelde zo 25 punten. In plaats van 10 punten dichterbij de koploper zag Kervin Bos de leider verder weglopen.

“We hebben gestreden voor wat we waard waren maar ik remde de motorfiets onderuit, klaar einde. We hebben dit weekend gedomineerd en dan is dit heel zuur”. baalde Kervin Bos na afloop. Hij hoopt de laatste 3 races weer te domineren en winnend af te sluiten maar de spanning in het ONK Supersport is wel afgenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.