Home / archiefcentraal / yoga mindfulness en intuitief schilderen

yoga mindfulness en intuitief schilderen

Ontspannen, je creativiteit inzetten en genieten van de natuur. Dat kan op zaterdag 5 oktober op Natuurcamping De Joxhorst bij Raalte tijdens de combinatieworkshop Yoga, Mindfulness en intuïtief schilderen.

Yoga en Mindfulness helpen je om los te komen van denken en rust te vinden in je hoofd. Je schildert dan vanuit ontspanning, op gevoel, zonder vooropgesteld plan of doel. Ervaring met schilderen is niet nodig. Niet het product maar de bezigheid staat centraal. De workshop wordt gegeven door yogadocent Celine Groenestein en mindfulnesstrainer en tekendocent Angelien Hoppen. Natuurcamping de Joxhorst ligt tussen Raalte en Broekland. De dag duurt van 10 tot 15.30 uur en een lunch is inbegrepen. Meer informatie of opgeven kan via angelien.hoppen@gmail.com

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.