wvdw rohda raalte sc joure

Rohda Raalte neemt het zondag 15 september in eigen huis op tegen SC Joure en als het aan trainer Kick Maatman ligt, dan speelt zijn ploeg hetzelfde als de eerste helft van afgelopen zondag tegen de amateurs NEC Nijmegen. “Dat moet de graadmeter van dit jaar worden. Ik hoop dat Joure de tweede helft van ons gezien heeft zondag, waardoor ze denken dat we er niet veel van kunnen. Want die helft, op een goede fase vlak na de rust na, was zeer matig.”

Om een doelstelling voor dit seizoen te formuleren, is volgens Maatman nog te vroeg. “Vorig seizoen hebben we het verlies van vier basisspelers fantastisch opgevangen. Maar nu er weer een aantal vertrokken is, is het moeilijk in te schatten wat het dit jaar gaat worden.”

De wedstrijd tussen Rohda Raalte en SC Joure begint om 14.00 uur en is deze week de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Voorspel onder dit artikel de uitslag en maak kans op een voetbal, beschikbaar gesteld door Intersport Schutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.