wonderlijke klanken uit de kruisverheffingskerk

Komen er vreemde geluiden uit de Kruisverheffingskerk? Geen nood, niks aan de hand. Kinderen van groep 6 uit vijf verschillende basisscholen gaan dit jaar namelijk weer naar de kerk om kennismaken te maken met de beiaard van Raalte. Vanaf 18 september gaan er groepen leerlingen naar de kerk om alles te weten te komen over het instrument.

Beiaardier Henk Veldman, Gemeente Raalte en HOFeducatie hebben wegens het succes van vorig jaar besloten ook dit jaar weer met het project te starten. Verdeeld over vier woensdagen komen 172 kinderen naar het instrument kijken. Er wordt ook een prijsvraag aan het project verbonden. De kinderen moeten de lesbrief goed lezen, een vragenlijst goed invullen en een aantal liedjes raden om een prijsje te krijgen van de gemeente.

Vanaf 09.00 uur zijn de kinderen welkom in de kerk. Op deze woensdagen kunnen bewoners van Raalte de meest wonderlijke klanken uit de kerk verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.