wijhe loopt uit voor slinger m dr in

Natuurlijk was het gezellig voor de ouderen in het verzorgingstehuis Weytendaal tijdens de Rabo seniorenmiddag. Zij werden verrast met een optreden een ‘imitatie-Doris’. En de kinderen genoten van piratenshow van Aad Piraat. Maar het hoogtepunt van de dag was natuurlijk Slinger ‘m dr in.

Bij Slinger ‘m dr in (een soort zeskamp spektakel) deden in totaal 20 teams mee waarvan vier teams bij de junioren (groep 8 tot 16 jaar). In het park Wijhezicht waren diverse wedstijdonderdelen uitgezet met veel water wat met de huidge temperaturen zeer welkom was. De winnaars van het best verklede team, Proathuus ‘m d’r in, kregen vrijkaarten voor het Dancefields op 14 september. De winnaars dit jaar zijn “Kut we hebben siem” en “de Klunzen”.

Vrijdagavond ging een bijna overvolle tent uit zijn dak met Happy Hardcore, House, R&B en Moombathon. De DJ’s Total Tommy, D-Lirious en Paul Elstak zette de tent, die speciaal is omgebouwd tot een heuse discotheek met een spectaculaire aankleding van het podium en uitgebreide lichtshow, volledig op zijn kop.

Op zaterdag is er nog meer te beleven in Wijhe: Een grote rommelmarkt (meer dan 225 plekken), gezellige terrassen met muziek en natuurlijk het Keltisch Festival met onder andere de Keltische markt om 12:00 de Celtic Strongest Men (Highland games) met 16 deelnemers, een speciale Kidscorner en veel muziek onder andere SHANAKUA uit Ierland.

’s Avonds speelt de populaire feestband 30EUROLIVE op in de feesttent. Meer info op staging2.diekdaegen.nl en nu al veel foto’s op Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.