wijhe een week in de ban van spoken

1. Zin in een spookdiner?

Lokate organiseert op donderdagavond 24 oktober, in samenwerking met toneelvereniging Tavenu, een bijzondere avond waarin u naast een smakelijk buffet wordt getrakteerd op spookachtig entertainment. U kunt zich nu alvast opgeven bij Theater-Restaurant Lokate (0570-524261) te Wijhe . De kosten bedragen €29,95 per persoon.

2. Heksenmarkt op vrijdag 25 oktober in de winkelstraat en

rondom de Nicolaaskerk.

Wat te denken van een heuse heksenmarkt op vrijdag 25 oktober. Er zijn maar liefst 400 pompoenen in besteling om ervoor te zorgen dat alle kinderen tijdens de heksenmarkt hun eigen lampion-pompoen kunnen maken. Hoogtepunt is uiteraard de optocht op vrijdagavond 25 oktober zelf. Denk vast na over je spookachtige outfit…!.

3. Hallowiejefietstocht zaterdagavond 26 okt..

Op zaterdagavond 26 oktober is de winkelstraat onderdeel van de Hallowiejetocht. Een fietstocht van 15 of 30 km waarin de fietser zich een weg waant door donker Wijhe en omgeving. Ook hierbij wordt gepaste kleding erg op prijs gesteld.

Uiteraard zorgen de ondernemers deze hele week voor een spookachtige sfeer in de Langstraat, doen zij zelf me aan de heksenmarkt en passen zij ook zij hun etalages aan……..

………………..wordt vervolgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.