wedstrijd vd week nieuw heeten wesepe

De bal gaat dit weekend voor ‘voor het echie’ rollen op de Sallandse velden. De afgelopen weken blikten enkele trainers al vooruit op het komende seizoen en ook gedurende competitie is er wekelijks aandacht voor de Sallandse voetbalteams op de site en in de krant.

Wekelijks lees in de krant onder andere een voorbeschouwing op de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. Op de site kun je vervolgens jouw voorspelling uitbrengen op de Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. En voor de winnaar ligt er natuurlijk weer een mooie bal klaar, beschikbaar gesteld door Intersport Schutte Raalte.

Deze week de wedstrijd tussen Nieuw Heeten en Wesepe. De wedstrijd in de Vijfde Klasse begint zondag 8 september om 14.00 uur. Tot die tijd kun je nog meedoen met de wedstrijd van de week. Hoe? Laat in een reactie onder dit bericht weten wat volgens jouw de uitslag wordt. Gebruik wel je echte mailadres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.