wedstrijd van de week haarle davo

De nieuwe Intersport Schutte Wedstrijd van de Week is het treffen tussen Haarle en DAVO. Leider Sander Westenenk blikte zondag na afloop van de gelijkgespeelde wedstrijd tegen SV Zwolle alvast vooruit. “Twee jaar geleden voetbalden wij ook tegen DAVO. Ik weet nog dat het toen een erg goed voetballend elftal was, maar ik heb geen idee of dat nu nog steeds zo is.” Haarle gaat dan ook volledig uit van hun eigen krachten: “Wij passen ons niet aan op de tegenstander. Wij spelen gewoon onze eigen spel. Lekker aanvallend.”

De wedstrijd in de vierde klasse H begint om 14.00 uur. Wil jij kans maken op een mooie prijs van Intersport Schutte? Laat in een reactie onder dit artikel dan jouw voorspelling op deze wedstrijd weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.