Home / archiefcentraal / wandelen in het hart van salland

wandelen in het hart van salland

Tijdens de Sallandse Wandelvierdaagse wordt er een nieuw boekje uitgebracht. ‘Wandelen in het hart van Salland’ wordt gratis verstrekt aan deelnemers die zich voor 1 oktober inschrijven voor de 4×20, 4×30 of 4×40 kilometer.

Op Facebook kunnen wandelliefhebbers hun mening geven over de cover van ‘Wandelen in het hart van Salland’. De strijd gaat tussen drie verschillende covers. Stemmen kan nog tot het eind van deze week, maar als je uit moet gaan van de reacties op Facebook is de eerste cover de grote winnaar.

De Sallandse wandelvierdaagse wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en vindt plaats van 22 t/m 25 oktober 2013. De SW4D vertrekt elke dag vanuit Raalte en leidt de route steeds een andere richting uit. Inschrijven kan op www.sw4d.nl

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.