Home / archiefcentraal / waaghalzen en komedianten op streetlive

waaghalzen en komedianten op streetlive

De artiesten die dit jaar op Streetlive te zien zijn zullen het publiek niet naar huis laten gaan zonder ze te verbazen. Zo zullen de comedy waiters van Reckless Invention hun uiterste best doen om je van de ene lachstuip in de andere te brengen. Of neem de acrobatiek en jongleurskunsten van Duo Diesel. Zonder meer zullen zij de vraag “hoe doen ze dat toch” in je op laten komen.

Regionaal, nationaal of zelfs internationaal: de artiesten op Streetlive komen echt overal vandaan. Bekend of minder bekend, Rolando Rondinelli, Anita Bertolami, Sid Bowfin, Blaas of Glory, De FireCats, R.G.V. Kwiek en Rattletrap zullen allemaal hun uiterste best doen om het publiek een middag te vermaken.

Heb je even genoeg van de drukte in het centrum, dan zorgt Schaakclub Raalte voor het rustige vermaak. Niet alleen ter promotie van de schaakclub zullen zij op Streetlive te vinden zijn, maar ook vanwege de strijd om de Hubert Vonhoff Bokaal. De zes beste spelers van de schaakclub zullen alles geven om met de prijs naar huis te gaan.

“Wereldmuziek, acrobatiek, mime, toneel, variété, jongleerkunst, goochelarij, waaghalzerij, onzin, poëzie, grappenmakerij en allerlei combinaties van deze basale uitingen van cultuur.” Het aanbod is volgens de website http://www.streetlive-raalte.nl weer enorm breed. Voor elk wat wils. Een aanrader om eens te komen kijken.

Lees ook

Gerlant: Trillend op het fietspad bij Laag Zuthem

Ik kom thuis en doe bij mijn drie pubers mijn beklag over het beroerde fietspad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.