vsbfonds ondersteunt elckerlyc met bijdrage

Hierdoor is het bestuur in staat om het vernieuwde Elckerlyc zó in te richten dat het voldoet aan de eisen die het multifunctionele gebruik aan het gebouw stelt. Daarbij is denken aan geluidswerende schuifwanden, extra gordijnen en meubilair. Door deze toekenning hoeft het bestuur ook minder gebruik te maken van enkele private leningen, waardoor er in de komende jaren ook een gunstiger exploitatie ontstaat. Elckerlyc krijgt haar inkomsten voornamelijk door de verhuur van ruimtes aan diverse verenigingen en organisaties, door samen met de plaatselijke horeca deel te nemen aan het Luttenbergs Feest en door zelf allerlei activiteiten te organiseren, zoals bingo’s, kaartavonden, loterijen, bazaars en concerten.

Het VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.