vrijwilligerswerk gezocht op stagemarkt

De leerlingen uit het vmbo moesten er al eens aan geloven. Nu zijn de leerlingen van de havo en het vwo aan de beurt. Ze moeten vrijwilligerswerk gaan doen. Maar waar vind je als vrijwilliger nou de ideale plek om de handjes uit de mouwen te steken? Vrijwilligerspunt Raalte en het Carmel College Salland organiseren daarvoor de Maatschappelijke Stagemarkt.

De Maatschappelijke stagemarkt, ook wel MaS-markt, is op dinsdag 10 september op het Carmel College. Het is de derde keer dat de markt gehouden wordt. En niet zonder succes. Ongeveer 300 studenten gaan 10 september weer op zoek gaan naar vrijwilligerswerk. Hoewel. Vrijwillig? De maatschappelijke stage is sinds een aantal jaren verplicht voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Op de MaS-markt is plaats voor 40 bedrijven en de inschrijving is nog niet gesloten. Vrijwilligersorganisaties, instellingen en bedrijven met stageplaatsen kunnen zich dus nog aanmelden door contact op te nemen met Marieke Korterik van Landstede Welzijn/Vrijwilligerspunt Raalte. Dat kan via mkorterik@landstede.nl of via telefoonnummer 088-8508275.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.