vriendengroep uit raalte fietst naar mettingen

Nadat ze de modder van zich af hebben gespoeld en in droge kleren zijn geschoten genieten ze van een Duits biertje. Daarvoor hebben ze ruim 140 kilometer afgelegd per fiets. Honderden deelnemers reden dit weekend van Raalte naar Mettingen. Een vriendengroep uit Raalte fietste ook mee met de tocht. “Het was erg nat, maar een fantastische tocht. Goed georganiseerd ook”, vertelt een van de heren.

Een groep vrienden, voornamelijk (oud-)voetballers van Rohda, fietst het hele jaar door al samen. Afgelopen weekend reden 16 van de 30 vrienden mee met de tocht naar Mettingen. Met het busje dat ter beschikking werd gesteld door Stout! achter zich aan trapten de vrienden zich een weg naar het Duitse Mettingen. Resultaat: een nat pak en een mooie ervaring rijker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.