volle bak op kermis averlo

Zoals gewoonlijk begon de zaterdag vroeg met de grote Averlose Rommel- en Antiekmarkt, die dit jaar zijn 25-jarig jubileum vierde. ’s Avonds begon DJ Nils de tent op te warmen, de band Vangrail zette de boel later op de kop.

Wie zondag niet teveel last van de avond ervoor heeft, kan nog deelnemen aan de fietstocht (start 12.00 uur), handboogschieten en flyboarden.

Vanaf half drie zal Averlo zich in Oostenrijkse sferen begeven. Het thema van de zeskamp dit jaar is immers ‘im Tirol’. Na de zeskamp kan men ‘bieproaten’ in de tent. Dit jaar wordt het slotfeest in de tent op zondag in tegenstelling tot andere jaren al eerder gestart. Rond 18.00 uur start het slotfeest en zullen de Willies en de Billies er een dondersgezelluge boel van maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.