vier medewerkers boerhof lopen strongmanrun

Vier medewerkers van Boerhof Projectinrichters doen zondag 8 september mee aan de tweede editie van de Strongman Run in en om Hellendoorn. Op 8 september om 13.00 is het zover, dan start voor de run.

Met ruim 18 km door bossen en over heuvels en daarnaast onderweg 25 obstakels is dit de zwaarste hardloopwedstrijd van Nederland. “Nadat vorig jaar collega Edwin Roelofs had meegelopen zijn wij ook wel enthousiast geworden. Dit jaar doen er nog drie collega’s mee namelijk Ernst Rietman, Evelien Scholten en Radboud Willems,” vertellen de sportievelingen. “Wij zijn enthousiast geraakt door de verhalen die Edwin vertelde geeft Ernst aan.”

Radboud: “Ik heb me laten overhalen door Edwin en nu moet ik door en ik heb er zin in.” Evelien is ook enthousiast geworden, maar zij wil ook niet onderdoen voor haar vriend die dit jaar ook meeloopt. “We hebben allemaal wel wat gehad in de voorbereiding naar deze run, knieproblemen, rugproblemen en problemen met de voet. Met de blessures gaat het nu redelijk goed en er is goed mee te lopen en te springen.”

Kortom vier sportieve medewerkers van Boerhof Projectinrichters die de strijd aan gaan met zichzelf, het bos, zandkuilen, zandbulten, modderbaden, modderglijbanen, lange trappen, zwembaden, bandenstapels, tijgerkuilen en nog veel meer.

“Na de run op 8 september komen we terug met onze bevindingen en of het voor herhaling vatbaar is of dat het eenmalig was en dat we dit nooit meer gaan doen. Wie weet tot na de Run en wens ons maar succes toe.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.