vetermodellen zijn hot bij x11 schoenen

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Cindy Holterman, verkoopster bij X11 Schoenen.

“Vetermodellen zijn helemaal hot dit najaar. We hebben verschillende merken, zoals Bjorn Borg en Mustang. De schoen die ik in mijn hand heb, is van het merk s.Oliver. Bjorn Borg en Mustang zijn iets robuuster, s.Oliver is iets fijner en minder kolossaal. Wat je ook veel ziet is metallic. Dat bijvoorbeeld de hiel of zijkant metallic is. Verder zie je zowel bij de dames als de heren donkere kleuren zoals zwart, bruintinten, donkerblauw en cognac. De schoenen zijn dit jaar wat stoerder dan vorig jaar. Je zit veel modellen met riempjes, studs, gespjes of ritsjes. Bij de heren zie je ook dat de schoenen net boven de enkel zijn, met of zonder bontje.”

X11 Schoenen is gevestigd aan de Herenstraat 12 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.x11schoenen.nl X11 Schoenen is een zusterbedrijf van Elferink Schoenen.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.