verschillende stijlen bij mooi by hollewand

Raalte Mode Promotie (RMP) hield gisteren (zaterdag 14 september) drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Esther Hollewand, samen met haar zus Ingrid eigenaar van MOOI! by Hollewand. Op de foto verkoopster Charlotte Hutten.

“Op de foto zie je een rokje en jasje van het merk King Louie, een merk dat goed verkoopt. Dit setje komt uit de nieuwe collectie. Het jasje past in de retrolook, die je dit najaar gaat zien. Het jasje is makkelijk te combineren. Het kan leuk met een rokje, maar ook stoer met een spijkerbroek. Je kunt het setje combineren met cowboylaarzen, maar ook met een hak. Daardoor kun je veel verschillende stijlen creëren.”

MOOI! by Hollewand is gevestigd aan de Grotestraat 17 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.mooibyhollewand.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.