Home / archiefcentraal / verkiezingen ze komen er aan toch

verkiezingen ze komen er aan toch

In de ontvangsthal van het gemeentehuis in Raalte staat een bord dat wijst richting het stembureau (welk stembureau?). “Aan dit bord herkent u straks de stemlokalen voor de volgende verkiezingen,” verduidelijkt het bijschrijft onder de pijl.

Niet dat er morgen al verkiezingen zijn, trouwens hoor. Op 19 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen, twee maanden later zijn de Europese Parlementsverkiezingen. Nog genoeg tijd om een stembureau te zoeken dus.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.