veertig ondernemers bij zzp cafe olst

Donderdag 5 september vond er weer een ZZP & MKB Café Olst – Wijhe plaats. Een kleine 40 ondernemers uit Olst-Wijhe lieten zich niet door het warme weer en de start van de Wiejese Diekdaegen weerhouden om een bezoek te brengen aan deze zomereditie.

De Lepelaar op de Eikelhof stelde een ruimte beschikbaar en uitbaters Peter en Carla Vrielink zorgden voor een gastvrije ontvangst. Witha Bolijn van De Kunst van Stijl, trakteerde de deelnemers op een interactieve presentatie over kleur en stof en liet zien hoeveel invloed beide hebben op de indruk die je maakt en hoe je dat als ondernemer op een slimme manier kunt inzetten. Peter vertelde over de geschiedenis van het etablissement en de mogelijkheden die het biedt waarna de aanwezigen op het gezellige overdekte terras aan de borrel gingen. HRM specialist Marian Diepman begeleide hier de zakelijke speeddate waarbij deelnemers zich via een korte pitch voorstelden en vervolgens discussieerden over stellingen die alles te maken hadden met ondernemerschap. Hoewel de zeepkist, gezien het programma, niet was meegenomen, grepen een aantal ondernemers toch de kans aan om de groep in het kort iets over hun onderneming te vertellen.

Noteer 21 november a.s. vast in de agenda want dan vindt de volgende ZZP & MKB Café netwerkbijeenkomst plaats van 19.30 uur tot 21.30 uur in het wijnlokaal van Proef! Wijnimport te Wijhe. We kunnen alvast verklappen dat met het oog op de feestdagen een proeverij onderdeel van het netwerkprogramma is. Aanmelden kan nu al via info@zzpcafe.com of via de website http://staging2.zzpcafe.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.