Home / archiefcentraal / uitfestival salland trekt duizend bezoekers

uitfestival salland trekt duizend bezoekers

Met het UITfestival Salland wilden de Kleine Podia Salland het theaterseizoen gezamenlijk aftrappen en het publiek laten kennis maken met de verschillende artiesten die komend seizoen te zien zijn in hun theater. De artiesten traden op in de tuin van Culture Club de Haere en binnen in de spiegelzaal. Cabaretier Pepijn Schoneveld begon het festival met een stuk uit zijn voorstelling ‘Meneer Jongetje’. Na hem volgden nog verschillende aanstormende cabaretiers, zoals Janneke Jager en Pieter Jouke. Op muziekgebied kwamen verschillende genres voorbij, van opera met Straatopera Molen, Wind & Water tot rock met de Mannen van Lood. Iris Kroes bleek een erg populaire artiest en werd na haar optreden verschillende keren om een handtekening en foto gevraagd.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.