twintig kinderen maken kennis met tennis

Ongeveer twintig kinderen hebben woensdagmiddag op een leuke manier kennis gemaakt met tennissen bij Tennisvereniging Ramele Raalte. Onder begeleiding van tennisleraar André Mekers en combinatiefunctionaris van de tennis Rob van Egmond hebben de kinderen verschillende tennisspelletjes gespeeld.

Zo moesten de kinderen de bal hooghouden, werden de forehand, backhand en de volley geoefend en mochten de kinderen een wedstrijdje tegen elkaar spelen. Al met al een hele leuke middag, waarbij de kinderen op een leuke manier kennis hebben gemaakt met tennis. Na afloop kregen de kinderen een welverdiende beker ranja en gingen ze tevreden naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.