twee aanhoudingen voor steekpartij wijhe

Bij een steekpartij in Wijhe zijn vrijdagnacht twee gewonden gevallen. Een 18-jarige en een 26-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe zijn aangehouden.

De politie trof in een woning aan de Julianalaan een 18-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe met een wond aan zijn been. Dit zou zijn gebeurd doordat hij van de scooter was afgevallen. Op de Enkstraat werd door de politie een 28-jarige man uit Nijkerk met een andere man aangetroffen. Deze man had een steekwond op zijn rug. De 18-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe had ruzie gekregen met een andere man die niet meer aanwezig was. De andere personen zouden daarna hierbij betrokken zijn geweest.

De exacte toedracht werd echter niet helder op dat moment. Een 26-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe werd aangehouden. De 28-jarige man uit Nijkerk en de 18-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe werden naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling werd de 18-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe aangehouden en overgebracht naar het bureau. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.