tuunte fashion is chic met een stoere twist

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires. De modeshows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Willeke ten Zijthof, filiaalmanager van Tuunte Fashion. Samen op de foto met verkoopster Lilian Verwaarts (links).

“We hebben voor deze twee kledingstukken gekozen, omdat het heel veel leer en bling bling wordt komend seizoen. De najaarsmode is stoer met veel bling bling en studs. Ook kant is weer terug. Verder zie je veel gebreide stoffen met parels en gouddraad, haakwerk en glanzende stoffen. Het is chic met een stoere twist. We hebben voor deze twee kleuren gekozen, omdat die ons aanspreken. Het rode suèdejasje is er ook in groen en camelkleur. Het roomwitte jasje met pailletjes is er ook in het groen, rood en grijs.”

Tuunte Fashion is gevestigd aan de Herenstraat 8a in Raalte. Online zijn ze te vinden via staging2.tuunte-fashion.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.