Home / archiefcentraal / tukkers winnen toernooi op doelsaldo

tukkers winnen toernooi op doelsaldo

Vandaag alweer de laatste dag van ons Techvisie Jeugdhandbaltoernooi waarop de a teams in actie komen. Dit keer zijn er 4 teams aanwezig die een onderlinge wedstrijd spelen, waarna de nrs 1 en 2 gaan strijden om de toernooiwinst en de nrs 3 en 4 om de laatste 2 plaatsen. Aanwezig vandaag de teams van Voorwaarts Twello, Wijhe, de Tukkers uit Albergen en natuurlijk ons eigen A-team van Heeten, die ook meteen de 1e wedstrijd mocht spelen tegen het team van Wijhe. Ook dit was een gelijkopgaande strijd waarbij Wijhe uiteindelijk wel aan het langste eind trok. Vervolgens was het de beurt aan de Tukkers en Voorwaarts

en ook daarbij was het krachtsverschil maar heel klein. En dat ging ook de volgende wedstrijden zo door, waarbij alleen ons eigen team van Heeten helaas geen punten wist te pakken.

Toen we dan ook de balans opmaakten om te bepalen wie er om de winst van het toernooi zouden spelen bleken er 3 teams met 4 punten te zijn en moest het doelsaldo de beslissing geven. Dat was in het voordeel van Voorwaarts en de Tukkers, zodat Wijhe en Heeten om de 3 en 4e plek speelden. Daarbij bleek

dat de meiden van Heeten opnieuw nog tekort kwamen en werd Wijhe 2e van het toernooi. Als laatste dan de finale tussen 2 teams die beslist niet voor elkaar onder wilden doen. Geruime tijd ging het gelijk op waarna de Tukkers even een voorsprong namen van 2 doelpunten, maar Voorwaarts liet het er niet

bij zitten en kwam alsnog op gelijke hoogte. De laatste seconden van de wedstrijd kreeg Voorwaarts nog een 7 meter worp die ze wisten te scoren en daardoor weer de stand gelijk trokken naar 10 – 10.

Vervolgens moest het toernooireglement eraan te pas komen om te bepalen wie de winnaar was en

daarin stond dat bij gelijke stand het team met het beste doelsaldo winnaar zou zijn en dat was het team van de Tukkers. Zij mochten de wedstrijdbal in ontvangst nemen. Ook deze a poule was dus spannend hetgeen betekent dat er gelijkwaardige teams aanwezig waren die streden om de winst.

Wij als organisatie kunnen weer terugkijken op een geslaagd toernooi en willen alle deelnemende teams bedanken voor hun aanwezigheid en veel succes wensen in de competitie.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.