ttv heino vervangt lampen

Tafeltennisvereniging Heino (TTV Heino) heeft afgelopen zaterdag in het verenigingsgebouw ’t Roekenest de oude verlichting vervangen door duurzame lampen. De vervanging zou een besparing van vijftig procent opleveren.

Om de nieuwe verlichting te realiseren, deed TTV Heino een beroep op het Coöperatiefonds van Rabobank Salland. Het fonds draagt 500 euro bij aan het project.

Het vervangen van de verlichting gebeurde naar aanleiding van een energiescan die TTV Heino en Stichting Duurzaam Heino uitvoerden. Aan de hand van de resultaten van de die scan maakte de firma in2light een lichtplan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.