street one shirts en tops zijn erg gewild

Raalte Mode Promotie (RMP) hield op zaterdag 14 september drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Anja Akkerman, verkoopster bij Street One Raalte.

“Ik draag deze set omdat het stijlvol, modisch en vrouwelijk is. De gebreide blazer is mooi te combineren met de zwarte coated jeans, die niet alleen een tikkeltje stoerder maar ook net iets chiquer is dan een normale denimversie. Street One shirts en tops zijn erg gewild vanwege de mooie kwaliteit, hippe prints en pailletten. Kom winkelen bij Street One en laat je elke week weer verrassen. Maandelijks komt er bij Street One Raalte een nieuwe collectie binnen en worden er nieuwe kleuren toegevoegd. Tot ziens bij Street One. De koffie staat klaar!”

Street One Raalte is gevestigd aan de Herenstraat 34 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.mijnstreetone.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.