stoere en kleurrijke merken bij ukkie en mama

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt morgen (zaterdag 14 september) drie modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires. De modeshows zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over zijn favoriete outfit of accessoire. Vandaag Marloes Velderman (op de foto) en Kitty Oosterwechel, eigenaren van Ukkie & Mama.

“We hebben twee setjes van het merk Moodstreet gekozen, omdat het een stoere en kleurrijke uitstraling heeft. Leuk jurkje of rokje gecombineerd met een bontje of giletje. Je ziet weer veel bontjes en giletjes deze winter. Ze zijn ook makkelijk te combineren met een stoere broek en shirt. De shirts van Moodstreet hebben net even wat extra’s door gekleurde opdrukken met opgenaaide accessoires. Ook de jongenskleding ziet er geweldig uit. We hebben sinds kort kinderkleding tot en met maat 146.”

Ukkie & Mama is te vinden aan de Nieuwe Markt 8c te Raalte. Online vind je Ukkie & Mama op staging2.ukkie-mama.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.