sportgroep 55 heino weer aan de slag

De sportgroep 55+ in Heino gaat vanaf 1 oktober weer op start. De groep wil ouderen de gelegenheid bieden op sportieve wijze met elkaar bezig te zijn. Er kan gekozen worden tussen volleybal en badminton, maar tussentijds mag er ook gerouleerd worden. Om de spieren alvast wat op te warmen beginnen ze altijd met een warming-up van ongeveer 20 minuten.

De sportactiviteiten vinden plaats in de spelzaal van sporthal Hoogerheyne in Heino. De deelnemers hoeven geen lid te worden van een sportvereniging. Het enige dat ze vragen is een wekelijkse bijdrage van 3 euro. Als je een keer verhinderd bent, hoef je ook niets te betalen.

De spelochtenden beginnen om 09.30 uur en gaan door tot 11.00 uur. Na een verkwikkende douche gaan de meeste deelnemers nog even een kop koffie of thee drinken in Sportcafé Time Out in de sporthal.

Je kunt je aanmelden bij Jan Holterman (0572-392857) of Gerard Lankwarden (0572-391179). Je mag natuurlijk ook langs komen om te kijken of de sportactiviteiten je aanspreken. Voor badmintonrackets en shuttles wordt gezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.