Home / archiefcentraal / schoffering verzoek raalter bomenlijst

schoffering verzoek raalter bomenlijst

“Een ieder die nog op de publieke tribune aanwezig was tijdens de afgelopen raadsvergadering van 26 september was getuige van de schoffering van het verzoek tot het opstellen van een Raalter waardevolle en monumentale bomenlijst door het college van B&W en de coalitiepartijen CDA en GB gesteund door de VVD,” aldus Poelman.

“De wethouder van het CDA van Loevezijn startte rond 22.30 uur zijn virtuele motorzaag en maakte korte metten met niet alleen mijn beleefde en goed gemotiveerde verzoek over het opstellen van een Raalter Bomenlijst, maar gaf tevens de virtuele middelvinger aan de VNG om het advies om over te gaan tot het opstellen van een bomenlijst met wortel en tak uit te roeien,“ schrijft een woedende Poelman.

“In ieder geval maakt het Raalter college zijn inmiddels beruchte reputatie wederom waar als het gaat om het Raalter groen middels het respectloze, visieloze en inhoudsloze betoog van de CDA-wethouder. Het was natuurlijk zeer voorspelbaar van het CDA, de groenliefhebber weet inmiddels wel waar deze ‘rentmeesters’ voor staan, maar nieuw is de steun van GemeenteBelangen. Dit zal de kritische stemgerechtigde hopelijk mee nemen in zijn stemvoorkeur als er weer een hokje rood gekleurd mag worden in maart,” besluit de Heinoër.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.