schitterende show op ch luttenberg

Voor de 10 keer vond zaterdag 14 september, het Nationaal Concours in Luttenberg plaats. De tuigpaardrijders boden de jubilerende vereniging ter gelegenheid daarvan een show aan en die show waarbij de rijders, gezeten achter hun tuigpaarden, bekende artiesten uitbeeldden viel bij het publiek bijzonder in de smaak.

Een belangrijke rubriek was het VTN kampioenschap fokmerries. In deze rubriek werd de door Henk Hammers gereden, met macht en kracht optredende merrie Dendrini, de allerbeste en daarmee VTN-kampioen.

Voor drie KWPN tuigpaardhengsten stond de finale van de GMB hengstencompetietie op het spel. Deze was geïntegreerd in de rubriek KWPN tuigpaardhengsten. De dagwedstrijd werd gewonnen door Delviro HBC. De hengst Cizandro, gereden door Robbie van Dijk, werd nu tweede, maar werd wel winnaar van de gehele competitie.

Na de vele prachtige rubrieken met één- en twee-spannen tuigpaarden en hackneys, boerenaanspanningen, tuigpaarden onder het zadel en een schitterende stallenshow, werd de dag afgesloten met een indrukwekkende rubriek troika-aanspanningen. Rijder Ben Schaap had een bijzonder machtig en imponerend drietal vossen voor zijn spider en won daarmee deze rubriek voor Haarsma, Jordans en Bouwman.

Hoewel het in de ochtend regende bleef het terrein goed. Het publiek kon alles vanaf een overdekte tribune gadeslaan en het CH Luttenberg kan terugzien op een zeer geslaagde tiende editie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.