schilderijen en keramiek in gemeentehuis

Van 3 september tot en met 5 november 2013 exposeren Henriëtte Willemsen-Moes en Adrie Lambrechtse in het gemeentehuis van Dalfsen.

Henriëtte Willemsen-Moes is een aantal jaren geleden begonnen met schilderen. Zij geeft aan dat ze autodidact is, dat haar werk veelal realistisch en zeer kleurrijk is en dat ze geïnspireerd wordt door Gods prachtige natuur.

De onderwerpen zijn divers en lopen uiteen van mensen, dieren, bloemen tot berggezichten. Haar recente reis naar Israël heeft Henriëtte Willemsen-Moes geïnspireerd tot het maken van een serie met daaraan gerelateerde onderwerpen. Haar complete werk kunt u volgen op staging2.icincolour.wordpress.com

In diezelfde periode exposeert Adrie Lambrechtse haar keramiek in de vitrines van het gemeentehuis van Dalfsen. Ook zij laat zich inspireren in haar werk door haar geloofsbeleving. Op staging2.crea3.nl kunt u meer zien van haar werken.

De exposities zijn te bewonderen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag van 8.30 uur tot 19.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 15.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.