saxenburgh groep doet mee aan burendag

De Saxenburgh Groep doet vrijdag 20 en zaterdag 21 september op verschillende plekken in de regio mee aan de landelijke Burendag. “Burendag is een dag waarop je gezellig samen komt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.” Onder dit motto wordt Burendag georganiseerd. “Dit sluit goed aan bij wie en wat de Saxenburgh Groep wil zijn.”

‘Samen voor uw gezondheid’. “Daar staan wij als Saxenburgh Groep voor,” aldus een woordvoerder. “Wij willen dat bijvoorbeeld bereiken door verbindingen te leggen met de mensen in de buurt, met huisartsen, collega zorgverleners, gemeenten en welzijnsorganisaties. Dit alles met als doel vitale mensen in hun eigen omgeving. Wij brengen de zorg dichtbij de mensen, in hun eigen buurt. De Burendag leent zich er dan ook prima voor om op deze dag op verschillende van onze zorglocaties in de regio samen te komen.”

Hardenberg

Zo organiseert de Saxenburgh Groep samen met InteraktContour, Present, Ambiq en De Stuw op vrijdag 20 september van 10.00 – 11.45 uur in woonservicezone Marsch Kruserbrink aan de Burgmeester Bramerstraat 228 een samenzijn met het thema ‘Oudhollands’.

Wijksteunpunt De Schout van de Saxenburgh Groep, gevestigd in De Schoutenhof II is zaterdag 21 september vertegenwoordigd op de burendag die Plaatselijk Belang Marslanden van 14.00 – 17.00 uur organiseert in het Boesemeerpark dichtbij de Matrix. Springkussen, kindervrijmarkt en pannakooi staan onder andere op het programma. De Schout zorgt voor een lekker hapje en drankje.

Ommen

Wijksteunpunt Nijenhaghen maakt er op vrijdag 20 september een gezellige spelletjesdag van, met ’s morgens van 10.00 – 11.30 uur internetcafé en braintrainer en ’s middags van 14.00 – 16.00 uur verschillende bordspellen.

Coevorden

Zorgcentrum Aleida Kramer heeft op vrijdag 20 september van 13.00 – 16.00 uur een Drentse koffietafel klaarstaan. Ook daar kunnen de buren geheugenspelletjes doen of meegaan op een virtuele tour door het huis.

De medewerkers van de Saxenburgh Groep hopen samen met hun buren een gezellige Burendag te hebben.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.