sallandse studentes geevacueerd in antwerpen

De vier – Nikki Meijer, Moniek Wallink, Esther Sikkens en Kirsten Veltmaat, volgen een communicatiestudie aan de Antwerpse universiteit en zijn daar pas afgelopen weekend naar toe verhuisd. Ze betrokken toen een spiksplinternieuw appartementencomplex, speciaal gebouwd voor studenten.

Een van de ouders van de studentes laat weten dat de meiden het goed maken. Volgens de Gazet van Antwerpen waren ze begripvol toen eenmaal uitgelegd was waarom de evacuatie plaatsvond. En zelf zijn de meiden ook over de ergste schrik heen. Ze werden van het avondeten gerukt tijdens de evacuatie, maar verblijven nu tot en met woensdag in een viersterrenhotel.

We hebben de communicatiestudentes om fotomateriaal gevraagd van de evacuatie, dus die voegen we later wel toe. Maar op de digitale Gazet van Antwerpen kun je al vast een eerste blik op de situatie werpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.