salland te kiek zangkoor uit de dertiger jaren

In onze rubriek met oude foto’s dit keer een foto uit Mariënheem: het kerkkoor in 1937. De Historische Vereniging Raalte en Omstreken mocht er kort geleden van de familie Bruggeman een scan van maken. Ook de namen van de heren die erop afgebeeld staan, waren bij de familie Bruggeman nog bekend.

Op de voorste rij (vlnr) B. Kievitsbosch, Th. Westendorp (bakker), pastoor De Jong, G. Claessen (hoofd der school), D. Overmars (Enkstraat – organist), H. Mijsters, Joh. Nruggeman, A. Hogeslag. Op de achterste rij (vlnr): J. Pleizier, Th. Westendorp (koster), G. Huis in ’t Veld, D. Holtmaat ( “van Tip”), H. Overhein, M. Meijer (Jan Truun), M. Wieferink, A. Tibben (Teumsie), B. Olthof, J. Kogelman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.