Home / archiefcentraal / salland te kiek zangkoor uit de dertiger jaren

salland te kiek zangkoor uit de dertiger jaren

In onze rubriek met oude foto’s dit keer een foto uit Mariënheem: het kerkkoor in 1937. De Historische Vereniging Raalte en Omstreken mocht er kort geleden van de familie Bruggeman een scan van maken. Ook de namen van de heren die erop afgebeeld staan, waren bij de familie Bruggeman nog bekend.

Op de voorste rij (vlnr) B. Kievitsbosch, Th. Westendorp (bakker), pastoor De Jong, G. Claessen (hoofd der school), D. Overmars (Enkstraat – organist), H. Mijsters, Joh. Nruggeman, A. Hogeslag. Op de achterste rij (vlnr): J. Pleizier, Th. Westendorp (koster), G. Huis in ’t Veld, D. Holtmaat ( “van Tip”), H. Overhein, M. Meijer (Jan Truun), M. Wieferink, A. Tibben (Teumsie), B. Olthof, J. Kogelman.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.