salland te kiek oplevering woningen

Dank zij de BAM beschikt de Historische Vereniging Raalte en Omstreken over de fotoreportage die bij die gelegenheid werd gemaakt, in totaal ongeveer 120 opnamen met daarop verschillende bekende Raaltenaren, zoals de oud-wethouders Schoorlemmer en Bos (JBJ genoemd).

“We zijn er nog niet achter hoe het stel heet dat toen, 40 jaar geleden, voor een dag in het middelpunt van de belangstelling stond: we zijn daar nog naar op zoek,” vraagt Geert Hannink zich namens de vereniging af. “Misschien levert de publicatie meer gegevens op. Op de ene foto is te zien hoe met de reuzereuze-sleutel de voordeur wordt geopend. Het tweede plaatje is van korte tijd later: kinderen spelen in de nieuw aangelegde wijk. Zij zijn nu rond 45 jaar!”

De afgelopen maanden verzorgde de Historische Vereniging Raalte en Omstreken deze rubriek. Dat vanwege hun 25-jarig bestaan. Vanaf volgende week mogen alle historische verenigingen, inwoners van Salland en andere geïnteresseerden hun oude foto’s weer indienen bij ons. Stuur je oude foto’s naar redactie@sallandcentraal.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.