salland presenteert zich op 50 beurs

Salland Marketing presenteert zich van 17 t/m 21 september op de 50PlusBeurs in Utrecht. Een uitgelezen kans om Deventer, Raalte, Olst-Wijhe, Hellendoorn en Rijssen-Holten onder de aandacht te brengen van een grote doelgroep.

De 21e editie van deze beurs vindt plaats van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 september in de Jaarbeurs in Utrecht en mag zich de grootste seniorenbeurs ter wereld noemen. De 50PlusBeurs is ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers en biedt de 100.000 bezoekers 6 hallen met informatie, amusement en voordeel. Vakantie en vrije tijd zijn zeer belangrijke thema’s voor deze actieve doelgroep.

In een speciaal ontworpen stand presenteert Salland zich samen met de Overijsselse regio’s WaterReijk, Vechtdal en de Hanzesteden, in een eigen ‘look and feel’ maar onder het overkoepelende thema wandelen en fietsen. Tijdens de beurs wordt het Salland magazine uitgedeeld aan de geïnteresseerde bezoekers en wordt een aantal fiets- en wandelroutes weggegeven. Ook de nieuwe folder langs winkels en galeries in Deventer is af te halen in de stand van Salland. In samenwerking met de Sallandse Wandel4daagse worden de wandelroutes Rondom Raalte en Rondom Olst uitgedeeld en mensen ontvangen een smaakfietsroute van de Sallandse Heuvelrug als ze deelnemen aan onze win-actie. Bezoekers die hun emailadres invullen, maken kans op een weekendje weg bij Vakantiepark de Luttenberg in een Bergalow.

Kom ook langs op de stand, u vindt Salland in hal 7, gang F met het nummer 11. Het standnummer is dus 7F11.

Profiteer van 50% korting voor de 50PlusBeurs en geniet aansluitend van De 3 Baritons in Concert

Bestel via staging2.plusticket.nl of telefonisch 026-3779736 uw tickets en gebruik de actiecode OVERIJSSEL. Na invullen verschijnt de actieprijs. Bestelkosten € 1,50 (alleen beursticket) of € 2,50 (voor beurs en concert combiticket). Betaal voor uw 50PlusBeurs entree: € 10,00 i.p.v. € 20,00 of bezoek de beurs en het concert samen voor € 32,50 i.p.v. € 65,00!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.