Home / archiefcentraal / ron jans op visite bij vv heino

ron jans op visite bij vv heino

PEC Zwolle-trainer Ron Jans komt op 18 november naar VV Heino. Dat heeft de stichting Vrienden van de VV Heino weten te regelen. Op de avond wordt hij geïnterviewd door Eddy van der Ley, sportjournalist bij het Algemeen Dagblad. De avond kent als thema ‘Wordt PEC Zwolle de verrassing van dit eredivisie seizoen?’

De vrienden van de VV Heino hebben als goed gebruik hun jaarvergadering af te sluiten met de aanwezigheid van bekende personen uit de voetbalwereld. In voorgaande jaren strikten de Vrienden bijvoorbeeld Johan Derksen en Co Adriaanse al om op hun avond acte de presence te geven.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.