rohda ontvangt msc

Rohda Raalte ontvangt aanstaande zondag het Meppelse MSC. De ploeg die vorig seizoen bijna kampioen werd. Maar het toch net niet werd, omdat in de laatste competitie wedstrijden de voorsprong werd verspeeld aan Be Quick 1887.

MSC heeft nog niet gewonnen dit seizoen. De eerste wedstrijd werd afgelast, in Hoogeveen werd er verloren en afgelopen zondag speelde men gelijk tegen De Bataven in eigen huis.

Rohda Raalte is wisselvallig begonnen aan dit seizoen. Er werd gewonnen, gelijkgespeeld en afgelopen zondag werd er verloren van Quick’20. Er valt dus voor komende zondag wat goed te maken.

De ploeg van trainer Kick Maatman heeft op de training van donderdagavond laten zien zeer gretig te zijn en aanstaande zondag te willen winnen. Voor het eerst dit seizoen is bijna hele selectie fit. Daarom is het nu nog niet te zeggen hoe de opstelling van aanstaande zondag zal zijn.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G. Postma uit Leeuwarden en wordt geassisteerd door Dhr. B. Bruns uit Emmer Compascuum en Dhr. M. Dijk uit Roden. Aanvang van dit duel op Sportpark Tijenraan is 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.