rohda klaar voor overijsselse derby

Rohda Raalte speelt zondag in Oldenzaal de Overijsselse derby tegen Quick’20 op Sportpark Vondersweijde. Het duel begint om 14:00 uur. Op de website van Rohda Raalte wordt alvast vooruitgeblikt op het duel.

‘Voor Quick’20 bijna een duel dat gewonnen moet gaan worden. Mocht Rohda Raalte winnen, dan staan de Raaltenaren direct al 7 punten voor op Quick’20 dat wel een wedstrijd minder gespeeld heeft. Quick’20 verloor afgelopen zondag met 3-1 bij de Bataven, maar dat lag aan Quick’20 zelf (zoals te lezen is op de site van de club). Rohda Raalte won wel met 1-0 van Sc Joure, maar gezien het wedstrijdbeeld had dat veel hoger uit moeten vallen.

Het is voor beide teams het 2e treffen van dit seizoen. Tijdens de Derby Days liet Quick’20 al wel zien dat het één van de titelkandidaten is voor dit seizoen. Het is een hele goede ploeg.

Bij Rohda Raalte worden er met de week weer meer spelers fit. Hamid Zarbaf en Cas Hulsebos kunnen aansluiten bij de wedstrijdselectie. Ook Danny Bosman is weer fit. Jesper Harmens en Rick Vleems zullen binnenkort ook weer aan kunnen sluiten bij de wedstrijdselectie zodat het team elke week sterker kan worden. Hoe de formatie van trainer Kick Maatman er aankomende zondag uit zal zien is momenteel nog niet bekend.

De wedstrijd op Sportpark Vondersweijde te Oldenzaal staat onder leiding van Dhr. W. van Schaik uit Goor en wordt geassisteerd door Dhr. B. Lagerwaard uit Enschede en Dhr. A. Venema uit Enschede. De aanvang is 14:00 uur. Wij als Rohda Raalte hopen dat velen naar Oldenzaal af zullen reizen om ons mooie cluppie aan te moedigen.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.