regen weerhoudt bezoekers niet

In de Langstraat was een grote rommelmarkt. De jeugd was sterk vertegenwoordigd met hun spullen. Een aantal winkels was open en een lange rij van kramen, vanaf de molen naar het park, vormde een gezellige markt. Natuurlijk waren ook de terrassen goed bezet.

Op het Keltisch Festival genoot men van diverse demonstraties en versnaperingen. Zelfs whisky en bierbrouwen behoorde tot de mogelijkheden. Diverse bands traden op om de sfeer er in te krijgen. Natuurlijk ontbrak ook de doedelzakmuziek niet. Het koor Doet Maes trok veel publiek op het terras van ’t Praothuus.

Vanaf 12:00 uur streden diverse sterke mannen en één vrouw om de titel Celtic Strongest Man van Wijhe. Onderdelen uit de Highland Games werden afgewerkt. En de kermis trok veel mensen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.