raalte ruilt van start

Zonder geld toch je zaakjes voor elkaar krijgen. Lastig? Welnee. Doe mee aan Raalte Ruilt.

Het idee: met gesloten beurs matches maken tussen Raalter bedrijven en maatschappelijke organisaties. Ruilen dus. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Voorbeeld; Fotoclub Raalte fotografeerde artiesten en ruilde die dienst tegen vergaderruimte in het HOFtheater.

De actie is het vervolg van de Beursvloer, met een eigentijdse twist. Er zijn enkele weken de tijd om vraag en aanbod van bedrijven en maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen. Een speciaal team van ‘matchmakers’ gaat aan de slag met de vragen en ideeën die via de opgaveformulieren binnenkomen. Ook via Social Media komen vraag en aanbod bij elkaar; er is een Facebook pagina (staging2.facebook.com/raalteruilt) en twittertag: #RaalteRuilt

Het matchmakers-team bestaat uit leden van de Stuurgroep RaalteRuilt: Willy Haarman (Kring Raalter Werkgevers), Marieke Korterik (Landstede: Vrijwilligerspunt Raalte), Gé Satink (LenS), Yvonne van der Heijden (Landstede), Maarten Paalman (gemeente Raalte) Karen Wimmenhove (Werkgeverspunt), Karin Gerritsen, Barbara Jansen (Guts Communication),

Ellen van Lohuizen(Sallland Centraal), Joop van den Enk, Birgit Trooster(Sportbedrijf), Jeroen Komen (ABN AMRO) en Mirjam Borger(HOFtheater). “We maken er een groot succes van, waar alle partijen wat aan hebben,” lacht Barbara Jansen van Guts Communication.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact op. Telefoonnummer 088 -850 82 75 of mail: mkorterik@landstede.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.