raalte houdt verkoopevenement franciscushof

Om de nieuwe in de verkoop gebracht kavels aan de man te brengen, houdt gemeente Raalte zaterdag een verkoopevent. Alle mensen in de regio zijn dan welkom om een kijkje te komen nemen in Franciscushof.

Tussen 10.00 en 15.00 uur worden belangstellenden op diverse manieren geïnformeerd over het plan. Zo zijn de nieuwe kavels uitgezet en kunnen bezoekers zich laten rondleiden door het gebied. Nijhuis Bouw presenteert op deze dag haar voorlopige ontwerpen voor 43 woningen, waaronder rij- en poortwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Deze woningen worden gebouwd in het nieuwe plan voor deelgebied Hoogh Raalte.

Tijdens het verkoopevent worden diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er om 11.00 en 13.00 uur een spectaculaire roofvogelshow en kunnen aanwezige kinderen een ritje maken op een pony of in een waterloopbal op het water lopen.

De website staging2.franciscushof.nl is vernieuwd. Op deze website is alle actuele informatie te vinden over het nieuwbouwplan en de nieuwe bouwkavels. Naast de website is ook het grote projectbord bij Kruispunt Bos in Raalte vernieuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.