proefles kleutergym in raalte

RGV Kwiek geeft donderdag 26 september een gratis proefles kleutergym. Alle kleuters uit groep 1 en 2 in de gemeente Raalte mogen hieraan meedoen. Bij de kleutergym is het de bedoeling om aan de bewegingsbehoeften van elk kind te voldoen.

Angstige kinderen, kinderen met hoogtevrees of kinderen die helemaal geen vrees kennen. Voor elk kind is er plek op de Kleutergym. De proefles wordt gegeven in de gymzaal Het Raan in Raalte om 15.45 uur.

Kleuters kunnen worden aangemeld bij Diane Koelen. Je kan haar bereiken via het e-mailadres dianekoelen@hotmail.nl en voor meer informatie over de vereniging surf je naar staging2.rgvkwiekraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.