prins bernhard cultuurfonds helpt elckerlyc

Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg heeft een financiële bijdrage van 5.000 euro ontvangen van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het geld is bedoeld voor de inrichting van het podium, zoals toneelgordijnen en verlichting.

Het podium in Elckerlyc kent een roemrucht verleden. Diverse grote namen hebben er al op gestaan, zoals Uriah Heep, Slayer, Claw Boys Claw, Normaal, Fatal Flowers, Vengeance en Herman Brood, maar ook plaatselijke helden zoals Damaged Brain en natuurlijk Höllenboer.

Het podium wordt nog steeds gebruikt voor diverse culturele activiteiten. Toneelvereniging Luto brengt er jaarlijks haar uitvoering op de planken en met de komst van muziekvereniging de Bergklanken en accordeonvereniging Accordeola zijn er opnieuw twee culturele verenigingen in huis die van het podium gebruik kunnen maken. Een goede inrichting en aankleding is daarbij van wezenlijk belang en mede door de bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds wordt dit nu mogelijk gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.